Fietsen en wandelen in Berlijn

Fietsen en wandelen in Berlijn

Kijk van binnen!

Berlijn is een uitgestrekte en groene stad en bovendien erg fiets- en wandelvriendelijk vriendelijk. Bergen of heuvels van enige betekenis zijn er nauwelijks en er komen steeds meer fietspaden bij. Dat maakt de fiets tot het ideale vervoermiddel om Berlijn te verkennen. Je kunt afstappen waar en wanneer je wilt en dat geeft je de kans écht kennis te maken met de vele gezichten en verhalen van de oude en nieuwe hoofdstad van Duitsland.

Fietsen en wandelen in Berlijn is samengesteld uit de gidsen Fietsen in Berlijn, Fietsen naar Potsdam en Een wandeling langs de hoogtepunten van Berlijn. Deze gidsen zijn afzonderlijk als e-Book verkrijgbaar. Fietsen in Berlijn is ook te koop als paperback. 

In deze gids vind je acht routes – zeven fietsroutes en één wandelroute – die elk een aspect van het leven en de geschiedenis van Berlijn laten zien. Natuurlijk voeren die je langs de bekende bezienswaardigheden, maar minstens zo vaak kom je op plekken waar geen toerist te bekennen is.
Aan het begin van elke route staat een korte schets van het thema en de aard van de route. De afstanden variëren van 5,6 tot 17,4 kilometer. Dat lijkt misschien niet veel, maar doordat je vaak afstapt, hier en daar een terrasje pakt of even lekker door een park of bezienswaardigheid wilt slenteren, kun je er uren over doen.

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen