Náxos, Páros en Antipáros

Náxos, Páros en Antipáros

Kijk van binnen!

Náxos, het grootste eiland van de Cycladen, wordt minder druk bezocht dan het bekende buureiland Mikonos. Maar het eiland heeft veel meer te bieden aan natuurschoon, stranden, eigenheid en cultuur. De hoofdstad Chóra (Náxos-stad) heeft een prachtige waterkant en een netwerk van steile steegjes aan de voet van het oude kasteel op de heuveltop. Niet ver van de stad vind je eenzame stranden, sfeervolle bergdorpen en opgravingen.

Snel bestellen

Gids boordevol informatie
Handige gids in pocketformaat, boordevol informatie over de eilanden Naxós, Páros en Antipáros. Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden,  lokale producten, eten & drinken, uitgaan, verblijf,  praktische info van a tot z en een woordenlijst.  Achtergrondinformatie over geschiedenis, landschap en bevolking , cultuur en klimaat. 

Páros en Antíparos

Páros biedt de vele toeristen de opmerkelijke combinatie van maar liefst 62 stranden en minstens zoveel kerken. Op Antíparos ten slotte kan de toerist op een van de rustige stranden bijkomen van deze kosmopolitische eilanden en mijmeren over de duizenden jaren die de grot en de opgravingen aan zich hebben zien voorbijtrekken.

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen