Corfu

Corfu

 
Verwacht

Olijven, zon, cultuur en natuur

Odyssee Reisgdsen - De reisgids Corfu (of Korfoe) laat je kennismaken met een eiland vol groene valleien, eindeloze stranden, fraaie paleizen, verborgen kloosters en schilderachtige dorpen. Kérkira, de monumentale hoofdstad, is een mix van Venetiaanse, Britse, Franse en Griekse invloeden. 

Gids boordevol informatie

Handige gids in pocketformaat, boordevol informatie over het eiland Corfu. Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden,  lokale producten, eten & drinken, uitgaan, verblijf,  praktische info van a tot z en een woordenlijst.  Achtergrondinformatie over geschiedenis, landschap en bevolking , cultuur en klimaat.  

Het eiland is geografisch in drie delen verdeeld door twee bergruggen.  De kust van Korfoe is zeer gevarieerd.Het is noordelijke gedeelte, de Oros, is het meest bergachtig;  In het middelste gedeelte, de Mesis, het vruchtbaarste en dichtstbevolkte deel van het eiland, wisselen heuvels en laagvlaktes elkaar af. Het zuidelijke gedeelte is Lefkímmi, dat hoofdzakelijk uit laagland bestaat, uitgezonderd de beboste Chlomós-heuvel . De westkust is rotsig, de noord- en oostkust zijn vriendelijker. Er zijn twee grote baaien: de Korfoebaai ten noorden van de hoofdstad en de Lefkímmibaai aan de zuidelijke oostkust.

De gids verschijnt begin 2019.  Stuur een mail en ontvang een berichtje als de reisgids is verschenen. Als je voor 1 maart 2019 intekent op de gids ontvang je deze met 20% korting op de verkoopprijs. 

Rolandos Rent a Car  of Kerkyra)

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen