verwacht

verwacht

Wales
Verwacht
Een rots ergens in een landschap, een vreemd gevormd reliëf, een kasteelruïne, een kolk in een rivier, een heuveltop… of er is wel een legende aan verbonden. Wales is rijk aan legendes. Verbazend eigenlijk dat men tot onlangs wachtte om Year of the Legends te organiseren.

Bulgarije

Sofia
Verwacht

Was Sofia 25 jaar geleden nog een wat duf aandoende stad van een land dat totaal onbekend was bij de meeste Nederlanders. Anno 2017 is de Bulgaarse hoofdstad een destinatie die fiks groeit in populariteit. Sofia is geen Wenen, geen Parijs, Londen of Berlijn. Maar het is er oergezellig. In het centrum barst het van de leuke eettentjes en cafés. 

Griekenland

Corfu
Verwacht
Corfu (Korfoe) is het noordelijkst gelegen Ionische eiland en na Kefaloniá het grootst in oppervlakte. Het is tevens het bekendste Ionische eiland, dat de meeste toeristen trekt. Corfu ligt in de Adriatische Zee vlak voor de kust van Albanië en het Griekse vasteland.Het eiland is lang en smal van vorm. Het wordt smaller naar het zuiden en het buigt oostwaarts naar de kust van Epirus.
Sámos
Verwacht
Met zijn bergachtig karakter, mooie stranden en weelderige vegetatie behoort Samos tot de mooiste eilanden in de Egeïsche Zee. Het eiland maakte geen knieval voor het massatoerisme en is nu een van de meest authentieke Griekse eilanden.

Italië

Wandelen in Toscane
Verwacht
Toscane spreekt voor velen tot de verbeelding. Zelfs wie er nooit is geweest kan de Toren van Pisa noemen, of Florence. Maar er is veel meer in Toscane dan enkel de grote publiekstrekkers. Van de beboste bergen in het noorden tot de heuvels bezaaid met cipressen en akkervelden in het zuiden is er voor de natuurwandelaar erg veel te zien.

Kosovo

Kosovo
Verwacht
Kosovo, een van de laatste onbekende hoeken van Europa, trekt langzaam meer en meer bezoekers. Hoewel Pristina (Prishtinë) niet hoog scoort op de lijst van aantrekkelijke steden, barst de stad van energie. De stad vormt een wonderlijke mix van traditie en moderniteit, van oost en west. De stad vormt een goede uitvalsbasis om Kosovo te verkennen.

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen