Duurzaam Limburg (B)

Duurzaam Limburg (B)

Verwacht

Limburg, groen en duurzaam

Deze Odyssee Reisgids laat je kennis maken met het groene en duurzame toerisme in de provincie Limburg. Limburg is na de kust de tweede toeristische regio van Vlaanderen. De historische binnensteden en de kastelen en kerken, al dan niet in de Maaslandse stijl, maken deel uit van het rijke cultuurhistorische erfgoed. Grotere en kleinere musea, zoals het Gallo-Romeins Museum in Tongeren, het Openluchtmuseum Bokrijk, het Museum Kempenland in Lommel en Museactron in Maaseik laten de bezoekers kennismaken met het boeiende verleden van Limburg.

De gids Duurzaam Limburg verschijnt in maart 2019. Wil je bericht ontvangen als de gids is verschenen, stuur dan een mail naar info@odyssee-reisgidsen.nl. Je ontvangt dan tijdig een mail met informatie over de verschijningsdatum.  Als je voor 1 maart 2019 intekent op de gids ontvang je deze met 20% korting op de verkoopprijs. 

De natuur met zijn heidevelden, bossen, duinen, heuvels en dalen vormt tezamen met het rijke culturele patrimonium een ideaal decor voor fiets- en wandeltochten. Limburg is met zijn unieke fietsroutenetwerk dat meer dan duizend kilometer lang is dé fietsprovincie van België. Het industriële verleden in de Mijnstreek herinnert aan de periode waarin de steenkool uit de Limburgse bodem werd gehaald. Een periode waarin Limburg omgevormd werd van een achtergestelde provincie tot een jonge en dynamische Europese regio.

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen