Elba & Toscaanse eilanden

Elba & Toscaanse eilanden

Hester van Delden
Verwacht

Het nationale park Toscaanse Archipel is met een totale oppervlakte van bijna 750 vierkante kilometer het grootste beschermde zee-natuurgebied van Europa. Het bestaat uit zeven bewoonde eilanden, waarvan Elba verreweg het grootste en bekendste eiland is. De andere bewoonde eilanden zijn: Giglio, Capraia, Montecristo, Pianosa, Giannutri en Gorgona. Daarnaast zijn er nog talloze onbewoonde eilandjes en rotsen.

De gids Elba en de Toscaanse eilanden verschijnt voorjaar 2024. Wil je een bericht ontvangen wanneer de gids is verschenen of alvast een exemplaar bestellen, stuur dan een mail naar info@odyssee-reisgidsen.nl

De gids beschrijft alle bewoonde eilanden van de archipel die rijk zijn aan kunst en cultuur met vaak nog een kleinschalige, authentieke sfeer.
Anekdotes en legenden, onbekende parels en mooie wandelroutes zorgen er voor dat deze informatieve gids garant staat voor een onvergetelijke vakantie in deze Italiaanse archipel.

Titel Elba en de Toscaanse eilanden | Auteur Hester van Delden | Pagina’s 96 | ISBN 9789461231642 | Prijs € 19,50 | NIEUW!

Recent nieuws

07-06-2023

Drenthe en Op zoek naar de Gentse heksen

Recent verschenen: Drenthe en Op zoek naar de Gentse heksen

Kijk in onze laatste Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen