Fietsen in Berlijn

Fietsen in Berlijn

Kijk van binnen!

Nieuwe gids

Verken Berlijn op de fiets

Berlijn is een uitgestrekte en groene stad en bovendien erg fietsvriendelijk. Bergen of heuvels van enige betekenis zijn er niet en dat maakt de fiets tot het ideale vervoermiddel om Berlijn te verkennen. Je kunt afstappen waar en wanneer je wilt en dat geeft je de kans écht kennis te maken met de vele gezichten en verhalen van de oude en nieuwe hoofdstad van Duitsland.

De gids Fietsen in Berlijn verschijnt 15 maart 2023. Wil je een bericht ontvangen wanneer de gids is verschenen of alvast een exemplaar bestellen, stuur dan een mail naar info@odyssee-reisgidsen.nl

In deze Odyssee Reisgids vind je zes routes die elk een aspect van het leven en de geschiedenis van Berlijn laten zien. Natuurlijk voeren die je ook langs de bekende bezienswaardigheden, maar minstens net zo vaak kom je op plekken waar geen toerist te bekennen is. Aan het begin van elke route staat een korte schets van het thema en de aard van de route. De afstanden variëren van 7,5 tot 18 kilometer.
Dat lijkt misschien weinig, maar je zult onderweg vaak afstappen om een Berlijnse bezienswaardigheid beter te bekijken, een terrasje te pakken voor een stevig Berlijns biertje, of ontspannen door een park slenteren. Zo leer je Berlijn het beste kennen: op de fiets.

Titel Fietsen in Berlijn | Auteur Linda Huijsmans | Pagina’s 96 | ISBN 9789461231635 | Prijs € 19,50 | NIEUW!De gids Wandelen in de stad Antwerpen verschijnt half mei 2023. Wil je een bericht ontvangen wanneer de gids is verschenen of alvast een exemplaar bestellen, stuur dan een mail naar info@odyssee-reisgidsen.nl. 

Recent nieuws

22-03-2023

Vier nieuwe gidsen verschenen

Kijk in onze laatste Nieuwsbrief


Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen