Hunsrück

Hunsrück

Verwacht

​Hunsrück

Deze Odyssee Reisgids neemt je mee naar de Hunsrück. Niet alleen op landschappelijk, maar ook op cultureel gebied heeft deze regio veel te bieden. Prachtige dorpjes met veel oude vakwerkhuizen, unieke stadjes, kastelen, ruïnes, verrassende wandelwegen die voor een deel nog stammen uit de tijd van de Kelten, Romeinen en Middeleeuwen, Romeinse en Keltische opgravingen, indrukwekkende kloosters en kerken, een eigen culinaire traditie en langs de rivier de Nahe een schitterend wijngebied waar onder meer de beste Riesling ter wereld verbouwd wordt.

Gids boordevol informatie
Handige gids in pocketformaat, boordevol informatie over het eiland Corfu. Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden,  lokale producten, eten & drinken, uitgaan, verblijf,  praktische info van a tot z en een woordenlijst.  Achtergrondinformatie over geschiedenis, landschap en bevolking , cultuur en klimaat.  

De gids verschijnt begin 2019.  Stuur een mail en ontvang een berichtje als de reisgids is verschenen.  Als je voor 1 maart 2019 intekent op de gids ontvang je deze met 20% korting op de verkoopprijs. 

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen