Rhodos

Rhodos

Verwacht

Rhodos

Verschijnt in mei 2021

De Odyssee Reisgids Rhodos neemt je mee naar het bekende en onbekende Rhodos. Rhodos-stad bezit een middeleeuwse binnenstad die uit een subtiele combinatie van christelijke, Turkse, Italiaanse en Griekse culturele elementen bestaat. De opgravingen van de antieke steden Kamíros, Ialíssos en Líndos houden de band met het verleden vast. De johannieters die ruim twee eeuwen het eiland in hun bezit hadden, hebben langs de kusten een netwerk van burchten achtergelaten.

Gids boordevol informatie

Odyssee Reisgidsen zijn handige gidsen in pocketformaat, boordevol informatie over het eiland Rhodos. Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden,  lokale producten, eten & drinken, uitgaan, verblijf,  praktische info van a tot z en een woordenlijst.  Achtergrondinformatie over geschiedenis, landschap en bevolking, cultuur en klimaat.
De gids verschijnt in mei 2020.  Wil je een bericht ontvangen als de gids is verschenen, stuur dan een mail naar Odyssee  

Rhodos is het grootste en populairste eiland van de Dodekanesos. Jaarlijks wordt het eiland bezocht door honderdduizenden toeristen. Rhodos lijkt niet direct een paradijs voor rustzoekers, maar wie een voet buiten de platgetreden paden van het massatoerisme zet, ontdekt een ander eiland. Het binnenland is door zijn bergen en bossen een attractief gebied dat uitnodigt tot een langere kennismaking. Rhodos-stad bezit een middeleeuwse binnenstad die uit een subtiele combinatie van christelijke, Turkse, Italiaanse en Griekse culturele elementen bestaat. De opgravingen van de antieke steden Kamíros, Ialíssos en Líndos houden de band met het verleden vast. De johannieters die ruim twee eeuwen het eiland in hun bezit hadden, hebben langs de kusten een netwerk van burchten achtergelaten.

Recent nieuws

21-03-2020

Zeeland, Drenthe en Oost-Vlaanderen

    


Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen