Wandelen provincie Antwerpen

Wandelen provincie Antwerpen

Verwacht

Langs Schelde, Nete en Dijle

Behalve ‘de stad’, die we tweemaal aandoen, heeft de provincie nog zoveel meer te bieden. Deze Odysseegids neemt je mee op een heuse ontdekkingstocht. Antwerpen mag pronken met de Schelde, maar ook in het bescheidener Sint-Amands speelt die rivier een hoofdrol. Al wandelend in de provincie ontdek je ook het belang en de schoonheid van de Nete en haar zijriviertjes.

De gids Wandelen in de provincie Antwerpen verschijnt rond 15 april 2023. Wil je een bericht ontvangen wanneer de gids is verschenen of alvast een exemplaar bestellen, stuur dan een mail naar info@odyssee-reisgidsen.nl. 

Zowel in Herentals, Lier als Mol is het Netewater present op je wandelingen. In Mechelen brengt de Dijle extra leven in de stad.
In Turnhout gaat alle aandacht naar de stadsgeschiedenis en de speelkaarten. Nauwelijks op pad in Kalmthout ben je daar bij het prachtige Arboretum en dan wacht nog de wondermooie heide. Met aan Uit je kot tips voor onderweg.

Titel Wandelen in de provincie Antwerpen | Auteur Robert Declerck | Pagina’s 96 | ISBN 9789461231529 | Prijs € 19,50 | NIEUW!
Bestellen:
Odyssee Webwinkel

Recent nieuws

22-03-2023

Vier nieuwe gidsen verschenen

Kijk in onze laatste Nieuwsbrief


Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen