Wandelen in Praag

Wandelen in Praag

 
Verwacht

Drie wandelingen door het hart van Praag

Praag is een wandelstad bij uitstek, omdat de stad grotendeels nog altijd het middeleeuwse stratenpatroon heeft. Wandelen is ook voor de Pragenaars de fijnste wijze om zich in de binnenstad te verplaatsen. De reisgids Wandelen in Praag biedt de wandelaar de beste gelegenheid om van al het moois dat wordt bezongen als de Gouden Stad, Stad van honderd torens te genieten. De hoofdstad van Tsjechië strekt zich langs de beide oevers van de Vltava (Moldau) uit. In het centrum maakt de rivier een fraaie knik, de plek waar de rijke geschiedenis van Praag zich het best laat voelen en proeven. Dat kan in elk seizoen. 

De reisgids Wandelen in Praag verschijnt begint 2019. Stuur een mail en je ontvangt bericht wanneer de gids is verschenen.  Als je nu de gids reserveert hoef je geen verzendkosten te betalen.

Elk seizoen heeft zijn voordelen en laat de verschillende gezichten op eigen wijze zien. In de winter is het rustig en de vroeg invallende duisternis maakt Praag romantisch, zeker als het gesneeuwd heeft. Vroeg in de lente kan het al aangenaam weer zijn, zodat het heerlijk is in het zonnetje van de omgeving te genieten. De Pragenaars ontpoppen zich bij de eerste lente-zonnestralen als ware zonaanbidders. De zomers kunnen heet zijn, maar de smalle straatjes en de vele passages bieden volop beschutting. Praag is altijd mooi en aangenaam.

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen