Nieuws

Nieuws

20-02-2018

Nieuwsbrief 45

Nieuwsbrief 45 is verschenen.
Twee nieuwe Odyssee Reisgidsen: Duurzame Ardennen en Bohemen. 
Nieuwsbrief 45

31-01-2018

Duurzame Ardennen

Binnenkort (half februari) verschijnt de gids Duurzame Ardennen. Een gids over duurzame initiatieven. Reserveer nu alvast een exemplaar en krijg deze  gids met 20% korting (exclusief verzendkosten) toegestuurd. Ga naar de website en vermeld op het bestelformulier de kortingscode ARD2018. 

23-01-2018

Bornholm weer verkrijgbaar

Bornholm kent vele benamingen en wordt ook wel een exotisch eiland genoemd. Geen vanzelfsprekende aanduiding voor een eiland dat in de Baltische Zee tussen Polen en Zweden ligt. Als je eenmaal op het eiland hebt vertoefd weet je beter. Het is er echt anders. Het eiland biedt veel variatie: een afwisselend kustlandschap met rotsen, kliffen, zandstranden en duinen en een binnenland met weiden, akkers, heidevelden, bossen, moerassen en meren

23-11-2017

Sofia (Bulgarije)

Was Sofia 25 jaar geleden nog een wat duf aandoende stad van een land dat totaal onbekend was bij de meeste Nederlanders. Anno 2017 is de Bulgaarse hoofdstad een bestemming die fiks groeit in populariteit. Sofia is gezellige stad. In het  groene centrum barst het van de leuke eettentjes en cafés.

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen