Austin (Texas)

Austin (Texas)

Kijk van binnen!

Austin, Live Music Capital of the World

Austin (Texas) is een bijzondere stad, met vele gezichten. Het is daarom niet gek dat iedereen die hier komt zich op zijn of haar manier thuisvoelt. Deze Odyssee Reisgids neemt je mee naar de Texaanse groene hoofdstad die wordt omringd door prachtige natuurgebieden. De yuppies en de hipsters halen hun hart op in de gezellige straten van Austin, waar op vrijwel iedere hoek van de straat live muziek te horen is. 

Handige reisgids in pocketformaat, boordevol informatie over Austin (Texas). Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden,  lokale producten, eten & drinken, uitgaan, verblijf, en praktische info van a tot z en een woordenlijst. 

In Austin zijn er voor de kunst- en cultuurliefhebbers  genoeg interessante musea te vinden, die met elkaar het verhaal van Texas vertellen. De focus die in de stad ligt op lokaal en uniek ondernemerschap zorgt ervoor dat shoppers originele items op de kop tikken. En ook voor de foodies is het goed vertoeven in Austin. Met de honderden foodtrucks en restaurants eet je in Austin absoluut heel gevarieerd. Van slow-cooked brisket, breakfasttaco’s tot smoothiebowls en vegan hamburgers. De sportliefhebber zal zich niet vervelen. Er zijn veel wandel- en fietspaden in en rond de stad.

De stad verkennen vanaf het water met een boot, kano of kayak is zeker een optie. Of een sportwedstrijd bezoeken in het enorme Darrell K. Royal Texas Memorial Stadium. En tot slot, voor degenen die speciaal naar Austin zijn afgereisd voor de Texaanse beleving zijn er genoeg mogelijkheden. Hier koop je een paar authentieke cowboylaarzen, ga je naar een schietbaan of bezoek je een échte range

Recent nieuws

02-07-2024

Top10 verkoop Odyssee Reisgidsen juni 2024

20-03-2024

Peloponnesos en Santotini

07-03-2024

-

26-10-2023

Madeira en Wandelen provincie Antwerpen

Onlangs verschenen twee nieuwe Odyssee Reisgiden: Madeira en Wandelen in de provincie Antwerpen


07-06-2023

Drenthe en Op zoek naar de Gentse heksen

Kijk in onze laatste Nieuwsbrief


Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen