Fietsen in Berlijn

Fietsen in Berlijn

Deze gids wordt momenteel geactualiseerd en is op dit moment niet beschikbaar.

Verken Berlijn op de fiets

Berlijn is een levendige stad met veel verschillende gezichten. Berlijn is uitgestrekt, groen en heeft vele fietspaden. Dat maakt de fiets tot het ideale vervoermiddel om Berlijn tijdens je stedentrip van alle kanten te leren kennen. Je kunt een fiets huren bij je hotel in Berlijn of een van de vele gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven. 

Recensie Bol.com  5 van de 5 sterren
Een helder geschreven gids met overzichtelijke kaarten en bijzondere fietsroutes door de stad Berlijn. En bij elke route is er veel interessante historische informatie.
Pluspunten: praktisch, heldere uitleg
tgilde, 21 januari 2015

Zo leer je Berlijn het best kennen

Fietsen in Berlijn bestaat uit zes fietsroutes door Berlijn die elk een aspect van het leven en de geschiedenis van Berlijn laten zien; je fietst langs de Berlijnse Muur, de Regeringswijk in het centrum van Berlijn, maar ook het hippe Prenzlauer Berg, de alternatieve scene in Kreuzberg, de voormalige glorie van de DDR en het groene Westen laten zich per fiets ontdekken.

Fietsroutes

Iedere fietsroute begint met een korte omschrijving en tips over dat deel van Berlijn. De afstanden variëren van 7,5 tot 18 kilometer. Dat lijkt misschien weinig, maar je zult onderweg vaak afstappen om een Berlijnse bezienswaardigheid beter te bekijken, een terrasje te pakken voor een stevig Berlijns biertje, of ontspannen door een park slenteren. Zo leer je Berlijn het beste kennen; op de fiets.

Liever wandelen dan fietsen?

Op de site Wandelen in Berlijn vind je een wandelroute door het centrum van de stad. Een ideale kennismaking. 

Recent nieuws

13-04-2022

Friesland en Pays des Collines

Recent verschenen twee nieuwe reisgidsen: Friesland en Fietsen in het Pays des Collines


Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen