verwacht

verwacht

Pristina en omgeving
Verwacht
Kosovo, een van de laatste onbekende hoeken van Europa, trekt langzaam meer en meer bezoekers. Hoewel Pristina (Prishtinë) niet hoog scoort op de lijst van aantrekkelijke steden, barst de stad van energie. De stad vormt een wonderlijke mix van traditie en moderniteit, van oost en west. De stad vormt een goede uitvalsbasis om Kosovo te verkennen.

België

Belgische Ardennen
Verwacht

Hoewel  nog geen twee uur rijden is vanuit Maastricht naar La Roche-en-Ardenne in het hart van de Ardennen, doet de regio 'buitenlands' aan: indrukwekkende rotsformaties, slaperige dorpen, woeste rivieren, steile hellingen en een `vreemde' taal.  De Ardennen vormen het groene, duurzame en vriendelijke gezicht van Wallonië. Langs de rand van de Ardennen liggen de steden Luik en Namen, die ten onrechte door veel Ardennengangers worden gemeden.

Bulgarije

Sofia
Verwacht

Was Sofia 25 jaar geleden nog een wat duf aandoende stad van een land dat totaal onbekend was bij de meeste Nederlanders. Anno 2017 is de Bulgaarse hoofdstad een destinatie die fiks groeit in populariteit. Sofia is geen Wenen, geen Parijs, Londen of Berlijn. Maar het is er oergezellig. In het centrum barst het van de leuke eettentjes en cafés. 

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen