Vragen?

Vragen?

Wanneer ontvang ik de digitale (PDF) reisgids?

In de meeste gevallen word je direct na betaling doorgestuurd naar de pagina waar de gids en factuur voor je klaar staan. 

Wat is het verschil tussen PDF en ePub?

Het ePub formaat is het geschiktst voor e-readers, maar kan ook op bijvoorbeeld een iPad gebruikt worden. PDF is het handigst voor gebruik op laptops en tablets.

Wanneer ontvang ik de bestelde paperback?

Als je een paperback bestelt in de Odysseewinkel, wordt de gids meestal de volgende dag door PostNL bezorgd. De gidsen worden uitegleverd door het Centraal Boekhuis in Culemborg.
 

Kan ik jullie gidsen ook in de winkel of bij Bol.com kopen?

Ja, dat kan. Reisboekenhandels hebben onze gidsen in voorraad. Voor een overzicht van reisboekenwinkels in Nederland en België, zie onze reisboekhandels pagina. Ook Bol.com heeft onze gidsen in de aanbieding. Handig als je een Bol cadeaukaart hebt!

Ik heb een tip voor Odyssee. Er staat een fout in de gids.

Help mee de Odyssee Reisgidsen te actualiseren. Stuur een mail met je opmerkingen naar info@odyssee-reisgidsen.nl

Ik heb ideeën voor een reisgids 

Odyssee is altijd op zoek naar auteurs met ideeën voor een reisgids. Stuur een mailtje naar info@odyssee-reisgidsen.nl en omschrijf daarin over welke bestemming je een gids wilt schrijven. En hoe je het wil gaan aanpakken. Wij nemen dan zsm contact met je op. Zie ook onze zelf schrijven pagina.

Leveringvoorwaarden?

De leveringsvoorwaarden van Odyssee Reisgidsen lees je op deze pagina.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Stel dan je vraag via onze contact pagina.