Wandelen in West- Vlaanderen

Wandelen in West- Vlaanderen

Verwacht

Uit je kot: Wandelen in West-Vlaanderen

Deze Odyssee Reisgids neemt je mee naar West-Vlaanderen,  misschien wel de meest diverse provincie van België. Het verschil tussen de drukke kust en de rust in de West-Vlaamse Heuvels is groot. De plaatsen waar je gaat wandelen illustreren de verscheidenheid van de provincie: het bezige Brugge, het landelijke Lissewege, Ieper met zijn oorlogsverleden, het ingetogen Veurne, het watergebonden Diksmuide, de kuststad Oostende die ook historisch en qua natuur te bieden heeft, het aangename kustplaatsje De Haan, Poperinge met zijn lange groene traject, het verrassende Kortrijk en Damme met zijn vele historische facetten. 

De gids Wandelen in West-Vlaanderen verschijnt in najaar 2022.  Je kunt nu al een exemplaar reserveren, je ontvangt dan een bericht als de gids is verschenen. 

Alle startplaatsen zijn bereikbaar per trein behalve De Haan (kusttram) en Damme (bus). Bijna alle wandelingen zijn toegankelijk voor buggy’s en rolwagens, behalve in De Haan, waar je de duinen aandoet. 
De afstanden van de wandelingen bedragen meestal vijf kilometer of iets meer. Onderweg of achteraf heb je voldoende tijd om te pauzeren, te genieten van de omgeving en van het aanbod van lokale handelszaken. Daarnaast zijn geschiedenis, groen en cultuur facetten die steeds opnieuw opduiken. West-Vlaanderen heeft veel te bieden op dat vlak.

Titel Wandelen in West-Vlaanderen | Auteur Robert Declerck | Pagina’s 96 | ISBN 9789461231475 | Prijs € 19,50 | NIEUW!
Meer informatie Uit je kot: Wandelen in Vlaanderen

Recent nieuws

13-06-2022

Slovenië: stad & bergen | Geen verzendkosten

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen