Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen: actueel, eigenzinnig en praktisch

Als je reist, ken je het verschijnsel: je loopt rond met een dikke reisgids, maar de helft van de gids bevat informatie over eilanden, regio’s en steden die je niet bezoekt. Odyssee biedt de oplossing. Op deze website kun je je eigen reisgids samenstellen: als je alleen naar een regio of stad gaat, kun je dát deel bestellen. De Griekse eilanden gaan gewoon per eiland over de digitale toonbank. Ook onderwerpen als geschiedenis, kunst, politiek, samenleving, praktische informatie kun je naar keuze bestellen. En dat alles tegen een schappelijke prijs. De gidsen worden digitaal als PDF of ePub geleverd. Maar als je toch liever een echt boek in je koffer of rugzak stopt: geen probleem! Ook daar zorgen we voor!

Waarom Odyssee Reisgidsen?

Recent nieuws

24-11-2017

Odyssee Nieuwsbrief 44

Lees de nieuwsbrief.

24-11-2017

Prijsvraag

Welk land staat hiernaast afgebeeld. Stuur je oplossing voor 1 december 2017 naar info@odyssee-reisgidsen.nlovv Prijsvraag. Onder de goede inzenders worden drie gidsen Wandelen in Berlijn verloot.
De oplossing van prijsvraag #42 was: Voerstreek. De winnaars hebben bericht ontvangen.

23-11-2017

Sofia (Bulgarije)

Was Sofia 25 jaar geleden nog een wat duf aandoende stad van een land dat totaal onbekend was bij de meeste Nederlanders. Anno 2017 is de Bulgaarse hoofdstad een bestemming die fiks groeit in populariteit. Sofia is gezellige stad. In het  groene centrum barst het van de leuke eettentjes en cafés.

all items

Meer nieuws