Zuid-Europa

Zuid-Europa

Italië

Wandelen in Bologna
Nieuwe gids
Bologna bruist meer dan ooit tevoren en dankzij de grote hoeveelheid (openlucht)evenementen, markten, concerten en activiteiten is er altijd wat te beleven.
Wandelen in Rome
Geactualiseerde uitgave
De wandelingen nemen allemaal tussen de vier en zes uur in beslag. Gedurende deze wandeltochten leer je over oude Romeinse gebruiken, maar tref je ook het dagelijks leven van verschillende bevolkingsgroepen aan in het moderne Rome.

Spanje

Andalusië
In herdruk
In deze Odysseegids komen de bekende hoogtepunten ruim aan bod, maar er is ook verder gekeken dan de kathedraal van Sevilla en de Alcazaba van Alemería. Odyssee is op zoek gegaan naar het onbekende Andalusië. De reiziger wordt meegenomen naar natuurparken, verborgen stranden van Cabo de Gata, de onbekende gebieden van de Sierra Morena en het hart van Los Alcornocales.
Tarragona
Tarragona, stad én provincie, verdienen het om ontdekt te worden. Beide liggen in de schaduw van de drie grote trekkers van Catalonië: Barcelona, de Pyreneeën en de Costa Brava, maar dat is geen argument om deze Catalaanse provincie niet te verkennen.
Valencia
Valencia is typisch Spaans gebleven en biedt de bezoeker vele culturele schatten om te ontdekken. Maar dat niet alleen: wie moe is van de vele musea, het prachtige oude centrum of het imposante architectonische hoogstandjes, kan met hetzelfde gemak even uitblazen op de prima zandstranden van de stad. Een unieke combinatie.