Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen


Odyssee Reisgidsen (sinds 1988) is een onafhankelijke uitgever van reisgidsen in Nederland en Vlaanderen. Naast stads- en regionale reisgidsen, geeft Odyssee Reisgidsen ook fiets- en wandelgidsen uit.

 

Waarom Odyssee Reisgidsen?

  • Odyssee Reisgidsen worden geschreven door Nederlandse en Vlaamse auteurs die in de stad ,eiland of regio waarover zij schrijven wonen of deze veelvuldig bezoeken. Ze zijn kenners bij uitstek, schrijven over bekende maar zeker ook over minder bekende plekken en weten de leuke restaurants en cafés te vinden.
  • Odyssee Reisgidsen richten zich op de zelfstandige reiziger met belangstelling voor de cultuur, de geschiedenis en de samenleving van het land dat hij of zij bezoekt.
  • Odyssee Reisgidsen zijn de duurzaamste reisgidsen van Nederland, met veel aandacht voor natuur en milieu en concrete informatie over fietsen, wandelen en openbaar vervoer.
  • Odyssee Reisgidsen kennen een toegankelijke, kleurrijke lay-out met veel kleurenfoto’s en kaarten.

Waar zijn Odyssee Reisgidsen te koop?

Odyssee Reisgidsen zijn verkrijgbaar als paperback, Ebook en PDF. Bij de laatste optie is het mogelijk een reisgids naar eigen keuze samen te stellen. 
Al onze gidsen zijn te koop in de reisboekhandel, de algemene of internetboekhandel in Nederland en Vlaanderen en in de Odysseewinkel.

Recent nieuws

20-03-2024

Peloponnesos en Santotini

07-03-2024

-

26-10-2023

Madeira en Wandelen provincie Antwerpen

Onlangs verschenen twee nieuwe Odyssee Reisgiden: Madeira en Wandelen in de provincie Antwerpen


07-06-2023

Drenthe en Op zoek naar de Gentse heksen

Kijk in onze laatste Nieuwsbrief


Meer nieuws