Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen

​​

 

Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen (sinds 1988) is een onafhankelijke uitgever die reisgidsen uitgeeft voor reizigers met belangstelling voor de cultuur, de geschiedenis en de samenleving van het land dat zij bezoeken.

Waarom Odyssee Reisgidsen?

  • Odyssee Reisgidsen worden geschreven door Nederlandse en Belgische auteurs die in de stad ,eiland of regio waarover zij schrijven wonen of deze veelvuldig bezoeken. Ze zijn kenners bij uitstek, schrijven over bekende maar zeker ook over minder bekende plekken en weten de leuke restaurants en cafés te vinden.
  • Odyssee Reisgidsen richten zich op de zelfstandige reiziger met belangstelling voor de cultuur, de geschiedenis en de samenleving van het land dat hij of zij bezoekt.
  • Odyssee Reisgidsen zijn de duurzaamste reisgidsen van Nederland, met veel aandacht voor natuur en milieu en concrete informatie over fietsen, wandelen en openbaar vervoer.
  • Odyssee Reisgidsen kennen een toegankelijke, kleurrijke lay-out met veel kleurenfoto’s en kaarten.

Waar zijn Odyssee Reisgidsen te koop

Odyssee Reisgidsen zijn verkrijgbaar als paperback, Ebook en PDF. Bij de laatste optie is het mogelijk een reisgids naar eigen keuze samen te stellen. De gidsen zijn te koop bij reisboekhandel, de algemene boekhandel en internetboekhandel en via de Odyssee-winkel.

Recent nieuws

02-12-2021

Albanië bestemming van Wie is de mol #22

Eindelijk is het bekend waar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zich afspeelt. Presentator Rik van de Westelaken vertrok met de 11 kandidaten naar de parel binnen de Balkan: Albanië. Een land met een roerig verleden en waar de sporen van het communisme nog steeds zichtbaar zijn. Albanië vormt met haar overweldigende bergketens, uitgestrekte bossen, eindeloze kuststroken en wonderschone lagunes een fascinerend decor van het 22e seizoen van Wie is de Mol?
Odyssee heeft twee gidsen over Albanië:
Noord-Albanië
Tirana

Meer nieuws