Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen: actueel, eigenzinnig en praktisch

Als je reist, ken je het verschijnsel: je loopt rond met een dikke reisgids, maar de helft van de gids bevat informatie over eilanden, regio’s en steden die je niet bezoekt. Odyssee biedt de oplossing. Op deze website kun je je eigen reisgids samenstellen: als je alleen naar een regio of stad gaat, kun je dát deel bestellen. De Griekse eilanden gaan gewoon per eiland over de digitale toonbank. Ook onderwerpen als geschiedenis, kunst, politiek, samenleving, praktische informatie kun je naar keuze bestellen. En dat alles tegen een schappelijke prijs. De gidsen worden digitaal als PDF of ePub geleverd. Maar als je toch liever een echt boek in je koffer of rugzak stopt: geen probleem! Ook daar zorgen we voor!

Digitale gidsen zijn actueel, nemen weinig extra ruimte in, zijn makkelijk te doorzoeken en  per hoofdstuk aan te schaffen. Odyssee geeft reisgidsen uit als PDF en ePub. 
Uit: Reisgids, reismagazine van de Consumentenbond

Nederlandstalige auteurs

Odyssee Reisgidsen worden geschreven door Nederlandstalige auteurs die in de stad of regio waarover zij schrijven wonen of veelvuldig bezoeken. Ze zijn kenners bij uitstek die in de gidsen schrijven over hun ervaringen en tips over leuke accommodatie en restaurants delen.
Door hun kennis schrijven ze vanuit een andere invalshoek over bekende maar zeker ook over minder bekende plekken in een stad of regio. 

Voor de actieve en zelfstandige reiziger

Odyssee Reisgidsen richt op de zelfstandige reiziger met een meer dan gemiddelde belangstelling voor de cultuur, de geschiedenis en de samenleving van het land dat hij of zij bezoekt.

Odyssee is de duurzaamste reisgids van Nederland

  • veel aandacht voor natuur en milieu
  • concrete informatie over fietsen, wandelen en openbaar vervoer
  • het digitale concept is milieuvriendelijk
  • als boek gedrukt op papier met het FSC-keurmerk.

Recent nieuws

01-08-2016

Nieuwsbrief 36

Lees Odyssee Nieuwsbrief #36. Doe mee aan de prijsvraag en win een wandelgids Gent.
http://eepurl.com/b-NibD

older itemsnewer itemsall items

Meer nieuws