Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen

Odyssee Reisgidsen: actueel, eigenzinnig en praktisch

Als je reist, ken je het verschijnsel: je loopt rond met een dikke reisgids, maar de helft van de gids bevat informatie over eilanden, regio’s en steden die je niet bezoekt. Odyssee biedt de oplossing. Op deze website kun je je eigen reisgids samenstellen: als je alleen naar een regio of stad gaat, kun je dát deel bestellen. De Griekse eilanden gaan gewoon per eiland over de digitale toonbank. Ook onderwerpen als geschiedenis, kunst, politiek, samenleving, praktische informatie kun je naar keuze bestellen. En dat alles tegen een schappelijke prijs. De gidsen worden digitaal als PDF of ePub geleverd. Maar als je toch liever een echt boek in je koffer of rugzak stopt: geen probleem! Ook daar zorgen we voor!

Recent verschenen: Tirana 

Waarom Odyssee Reisgidsen?

Recent nieuws

05-03-2017

Bogotá

Bogotá, de hoofdstad van Colombia, wordt gezien als een van Latijns-Amerika´s veelbelovende steden met zijn interessante musea, pleinen en kerken. Het koloniale, kleurrijke straatbeeld wisselt af met moderne hoogbouw en wijken die in de neoturdorstijl zijn verrezen. Het chique noorden, het groene westen en het heuvelachtige oosten van de stad worden beschreven, evenals bezienswaardigheden in de omgeving van de stad. 
Auteur: Phebe Tempelaars woont in Bogotá en schrijft voor verschillende kranten en tijdschriften. Ze heeft stad en omgeving vaak met haar Colombiaanse vrienden doorkruist.
72 blz. | €15  | Meer informatie | Bestellen

older itemsnewer itemsall items

Meer nieuws